MaculaVereniging

Bent u lid, donateur, vrijwilliger of anderszins betrokken bij de MaculaVereniging? Dan horen wij graag uw mening over verschillende onderwerpen.

Daarom nodigen we u uit om lid te worden van ons Macula-panel. Meedoen is eenvoudig en kost weinig tijd. Als deelnemer ontvangt u 4-6 keer per jaar een enquête. De onderwerpen variëren en u bepaalt uiteraard zelf aan welke u deelneemt.

  • Het panel is gemakkelijk in gebruik.
  • De onderzoeken zijn volledig anoniem. Uw privacy wordt altijd gegarandeerd.
  • U kunt zich op ieder moment weer uitschrijven.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Regelmatig ontvangt u een overzicht van de onderzoeksresultaten en wat wij daarmee hebben gedaan.
  • Een vereniging die beter inspeelt op de behoeften van onze leden en andere betrokkenen.

Doel van het Macula-panel

Het doel van het Macula-panel is het blijven verbeteren van de dienstverlening van de MaculaVereniging aan haar leden. Dankzij het panel kunnen wij de behoeften van onze leden, donateurs, vrijwilligers en andere betrokkenen in kaart brengen en nieuwe initiatieven of verbetervoorstellen toetsen. Dat draagt bij aan ons verenigingswerk in de toekomst, en aan een beter leven van mensen met macula-degeneratie.

Wat doet een panellid?

Als panellid krijgt u ongeveer één keer per drie maanden een uitnodiging via uw e-mailadres om online een vragenlijst in te vullen. Op deze manier vragen wij naar uw ervaringen of mening over een actueel onderwerp dat speelt binnen de MaculaVereniging of in de gezondheidszorg. Mogelijke onderwerpen zijn: het strategisch beleid, communicatie, onderwerpen voor het magazine MaculaVisie, onderwerpen voor podcasts, en ook uw mening over de zorg, ziekenhuizen, vergoedingen of hulpmiddelen.

Privacy gewaarborgd

Uitsluitend de beheerder van het Macula-panel (maximaal 4 medewerkers) hebben toegang tot die persoonlijke gegevens. Verder worden de antwoorden en reacties die u via het panel verstrekt, anoniem verwerkt. Uw persoonlijke gegevens worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt. Uw privacy is volledig gewaarborgd.

Een totaaloverzicht van de uitkomsten van het onderzoek wordt na afloop via de website van de MaculaVereniging weergegeven, zonder herleiding naar degene die het ingevuld heeft. Zo krijgt ieder lid van het panel een beeld of en hoe haar/zijn ervaringen aansluiten bij die van andere leden.

Panellid worden

Als u één van de panelleden wilt worden, vragen wij u het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. Al uw gegevens blijven strikt anoniem.

Heeft u nog vragen

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via

panel@maculavereniging.nl

Lees voor