MaculaVereniging

Het aantal ouderen met maculadegeneratie groeit. Veel mensen blijven met vragen rondlopen na de diagnose door een oogarts. Lang niet iedereen weet wat deze oogaandoening precies inhoudt en wat de risico’s zijn. Het helpt om de tekenen en de risico’s van maculadegeneratie te herkennen. Denk aan langzaam slechter zien, verminderde kleurwaarneming of lichthinder. Om mensen hierover in te lichten, vindt op 19 juni de informatiebijeenkomst ‘Leven met maculadegeneratie’ plaats bij Koninklijke Visio in Rotterdam.

Koninklijke Visio is het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen. Een oogarts en adviesmedewerker geven tijdens de bijeenkomst informatie over therapieën, behandelingen en overige mogelijkheden die Visio biedt aan mensen met maculadegeneratie.

Datum, tijd en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 19 juni van 13.00 tot 15.00 uur bij Visio Rotterdam. Adres: Schiedamse vest 158 in Rotterdam.

Programma bijeenkomst ‘Leven met maculadegeneratie’

12.45 uur: Inloop 13.00 uur: Start 13.15 uur: Informatie over maculadegeneratie door oogarts Kees Joep van TilburgTherapieën en behandelingen door oogarts Kees Joep van TilburgMogelijkheden revalidatie en advies door adviesmedewerker Sita Koeber14.45 uur: Mogelijkheid tot vragen 15.00 uur: Afsluiting

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst of voor vragen, bel naar: 088 585 97 00 of stuur een e-mail naar: rotterdam@visio.org. Let op: aanmelden is verplicht! Er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden.

Lees voor