MaculaVisie magazine

De maculaVisie is het informatieblad van de MaculaVereniging en verschijnt vier keer per jaar in zwartdruk, in gesproken vorm (Daisy-cd), via de e-mail en is te beluisteren via de Webbox. Mensen met MD, hun partners en familieleden, erfelijke dragers van MD en ouders van kinderen met MD kunnen lid worden van de MaculaVereniging. Het lidmaatschap van de MaculaVereniging bedraagt € 32,50 per jaar, het wordt aangegaan voor het kalenderjaar en automatisch verlengd. Eén leesvorm van de maculaVisie is inbegrepen bij het lidmaatschap. Een tweede leesvorm kost € 10 per jaar extra.

Wilt u reageren op de inhoud van de maculaVisie of kopij insturen?

Dit kan door contact op te nemen per e-mail: redactiemv@maculavereniging.nl of schrijf naar: Redactie maculaVisie, Postbus 418, 2000 AK Haarlem.

U kunt hieronder alvast een voorproefje krijgen. Voor leden van de MaculaVereniging zijn de volledige versies te bekijken na inloggen.

Bent u lid maar heeft u nog geen wachtwoord? Klik dan op de knop hieronder

MaculaVisie | juni 2024

MaculaVisie | maart 2024

MaculaVisie | december 2023