Veel huisartsen hebben een scherm in de wachtkamer waarop men allerlei info kan zien die betrekking heeft op het gebied van de gezondheidszorg. De MaculaVereniging heeft nu ook een informatie-document dat is bedoeld om te worden weergegeven op deze schermen. Op deze manier hopen we meer mensen met macula-degeneratie te kunnen helpen.

Om zoveel mogelijk huisartsen te bereiken hebben we uw hulp nodig. We zouden het bijzonder op prijs stellen wanneer u contact opneemt met uw huisarts en vraagt of ze dit informatie-document willen plaatsen op het scherm in hun wachtkamer.

Waar kunt u dit info-document vinden?

Heel simpel. Klik op de foto en u komt bij dit informatie-document dat u vervolgens eenvoudig kunt downloaden. Lukt dat niet, stuur dan even een email naar webmaster@maculavereniging.nl en we sturen het u graag toe.