MaculaVereniging

Datum: zaterdag 9 december 2023
Tijd: 11:00 - 15:00 uur
Locatie: Eeterij-Spelerij Vierlinden, Kattendijksedijk 19, 4463 AL Goes

Beste leden van de Oogvereniging en leden van de Macula Vereniging in de provincie Zeeland,

Met extra aandacht voor de toenemende samenwerking tussen deze beide verenigingen in 2024, organiseren we een leuke kennismakingsbijeenkomst in de vorm van een Kerstbrunch! Ook al waren er eerder gezamenlijke regionale bijeenkomsten, dit wordt toch wel even anders.

Graag nodigen wij jullie allen uit om, mogelijk met jullie partner of begeleider, te komen brunchen op 9 december tussen 11.00- en 15.00 uur.

Dit doen wij bij Eeterij-Spelerij Vierlinden gevestigd aan de Kattendijksedijk 19,4463 AL in Goes.

Wij vragen voor deze brunch een eigen bijdrage van Euro 15,00 per persoon. Hierbij zijn inbegrepen 4 consumptiemunten en uiteraard onbeperkt gebruik van het brunchbuffet. Een flink deel wordt gefinancierd door Oogvereniging Regiogroep Zeeland.

Wil jij bij deze eerste Kerstbrunch, in deze samenstelling, aanwezig zijn?

Meld je dan aan via mail: zeeland@oogvereniging.nlBellen kan natuurlijk ook naar onze secretaris Mies Bezemer op telefoonnummer: 06-22469206.

Wij zien jullie allen graag op 9 december in Goes!

Namens het Kernteam Zeeland

Lees voor