MaculaVereniging

Datum: donderdag 13 april 2023
Tijd: 17:30 - 20:00 uur
Locatie: Restaurant Weesper, Weesperzijde 144, 1091 ET Amsterdam


Ben jij ook wel eens benieuwd hoe andere JMD-ers het doen? Bijvoorbeeld studie, werk, hulpmiddelen en tips & tricks over apps? Of hoe zit het met sport, reizen en mobiliteit? Tijdens deze JMD-netwerkmeeting komen dit en andere onderwerpen aan bod!

Dit keer gaan we het hebben over ergonomie. Als je minder ziet ben je geneigd om bijvoorbeeld tekst, je beeldscherm of je telefoon dichtbij je ogen te houden. Dit kan best een oncomfortabele houding zijn die andere klachten veroorzaakt. Op donderdag 13 april komt een ergotherapeut van Bartiméus ons tips geven voor een betere houding. Soms kan je met bijvoorbeeld handige hulpmiddelen een meer comfortabele houding aannemen.
Let jij op je houding? En heb je goede ervaring met ergonomie? Ook door het delen van onze ervaringen kunnen we vast veel van elkaar leren.

Elkaar ontmoeten, ervaringen en informatie uitwisselen onder het genot van een drankje/hapje is waar het om gaat bij Ander Zicht Amsterdam. Kom gerust eens ‘kijken’.

We beginnen met borrelen vanaf 17:30 uur, het eerste drankje krijg je van ons. Ondertussen is er de mogelijkheid om met elkaar een hapje te eten.

Toegang is gratis, overige consumpties en eten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan via jmdamsterdam@gmail.com of 06 20 75 63 80.Lees voor