Lid worden?

Mensen met MD, hun partners en familieleden, erfelijke dragers van MD en ouders van kinderen met MD kunnen lid worden. Het lidmaatschap is € €32,50 per jaar. Hiervoor ontvangt men onder andere zes keer per jaar het verenigingsblad MaculaVisie. Sommige zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van patiëntenverenigingen. Wanneer u hier klikt vindt u de zorgverzekeraars die in 2017 (een deel van) het lidmaatschap vergoeden in een word-bestand. Klikt u hier dan opent een pdf-bestand.

Mensen die geen MD hebben, maar wel geïnteresseerd zijn in het verenigingsblad MaculaVisie kunnen een abonnement nemen door donateur te worden voor minimaal € €32,50 per jaar.

Naam:*

Voorletters:*

Geslacht:*

Man Vrouw