Hierbij word je uitgenodigd voor het JMD symposium 2018, een informatiedag over juveniele maculadegeneratie.

In het ochtendprogramma komen allerlei zaken aan de orde waar je als JMD’er tegenaan loopt. Dit jaar zal het programma vooral ingaan op beleven en leven met JMD met onder andere het verhaal van Tommy van der Eijnde, paralympische sporter. Daarnaast geeft Erwin Vogelaar praktische tips over apps, toegankelijkheid en tips&tricks voor de smartphone en tablet. Herkenning en inspiratie zijn de leidraad voor de ochtend.

Tijdens de lunch, die is inbegrepen, is er ruimte voor discussie en lotgenoten contact en het bezoeken van enkele stands.

In het middagprogramma komen onderzoekers van het Radboudumc aan het woord over o.a. overerving, klinische studies en nieuwe trials met JMD in   Nederland.

Aanmelden is verplicht:
Kosten voor leden: € 20,-
Kosten voor niet-leden, partners, begeleiders: € 25,-

Datum:      Zaterdag 2 juni 2018
Tijdstip:     10.30 – 17.00 uur, ontvangst met koffie/thee vanaf 09.30 uur
Locatie:     Aula van de Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2,
6525 HP Nijmegen

Aanmelden: klik op volgende link:
Parkeerinformatie vindt u hier.
Klik hier voor de routebeschrijving.
Het programma vindt u hier.